torsdag 26 juli 2012

Västervik



Har varit några dagar hos min pojkvän. Vi var på nattpremiären av The Dark Knight Rises, måste erkänna att ögonen blev lite trötta på slutet. ( kom hem halv 4, mycket bra film.) Har även varit och spelat minigolf med trevligt sällskap och njutit av en varm sommarkväll vid hamnen. Blev även ett inköp, en dansk keramiktavla.

söndag 22 juli 2012

Fler böcker


Illustrationen på den här bokens framsida är så häftig och boken är tryckt 1968. Gillar den skarpt! :)

torsdag 19 juli 2012

Kokböcker





Ibland tycker jag det är kul att titta bland böckerna på second hand och där kan man faktiskt göra roliga fynd. Jag hittade tre olika kokböcker från 50-talet och bara bilderna är värda de 10kr/st jag betalade. Fick även en massa bra och roliga recept.

tisdag 10 juli 2012

Turkost fat

Vad har hänt sen sist? Jo jag har varit på folkrace, varit i Västervik och umgåtts med trevligt folk. Har även varit på olika second hand butiker men inte handlat något. Idag var man på auktion och jag ropade in ett fat som nu finns på köksbordet. Tänkte även visa min nyaste kruka som är märkt med Gustavsberg Plantina.








söndag 1 juli 2012

Antikmässa

Lördagen var en intressant och rolig dag på antikmässa i Oskarshamn. Pappa och jag hade bestämt att vi skulle ut och åka en dag, det blev antikmässa och några loppisar i Oskarshamn (även besök i andra affärer). Besöket på antikmässan resulterade inte i några köp men var mycket trevligt ändå. Köpte ändå några saker på en second hand affär med mycket utbud.














Jag köpte ett soffbord i härlig retro-stil och efter lite rengöring blev det superfint.













Jag köpte även en ungsform från Rörstrand för en billig peng, gillade mönstret. Vet dock inte hur gammalt det är (60-tal, 50-tal? ) men blir man kär så blir man och den fick följa med hem.