tisdag 23 april 2013

Tyska vaser

Idag inhandlade jag en tysk vas till, jag hade svårt att motstå det röda och handtagets form. Den har nu fått ta plats med den röda samlingen i fönstret i köket.






Tänkte jag även skulle visa min samling med golvvaser, även de av tysk härkomst. 


onsdag 17 april 2013

Nya pinnstolar till köket

Jag skrev om pinnstolar i ett tidigare inlägg och igår köpte jag faktiskt fyra andra pinnstolar som fick bli köksstolar. De är inte lika gamla som de andra men det gör inget, jag tycker de är fina ändå. De andra stolarna får bli ett framtida projekt. Jag är iallafall mycket förtjust i de nya köksstolarna och tänka sig köket blev faktiskt större och ljusare trots att det är fler möbler än innan. Mycket nöjd!




tisdag 9 april 2013

Nostalgiboken


Det har inte blivit många fynd eller loppisbesök på sista tiden. Beställde dock denna bok förra veckan och måste säga att den var riktigt bra och rolig. Rekommenderar den starkt. 




söndag 7 april 2013

Fotografering

Nu börjar man längta efter den riktiga våren som tycks ta tid på sig att komma. När naturen blir så härlig och inbjudande att fotografera i. Här nedan och så länge får katterna agera modeller tills våren kommer på riktigt.









måndag 1 april 2013

Pinnstolar


Detta ska förhoppningsvis bli mina nya köksstolar. De är lite slitna så jag har lite beslutsångest om man ska ta och måla dem eller inte, framtiden får utvisa vad som händer. Tror det kan bli fint med lite olika modell på köksstolar.


                                        Jag har även hunnit med att baka klassiska kanelbullar.