lördag 28 september 2013

Blandade fynd



Idag var det en riktig fyndar dag och jag kom hem med allt på bilden. Måste säga att det bästa fyndet var ändå vispen, vilken himla bra grej! De två litografierna ska få nya ramar och vasen står redan i vardagsrums fönstret. Men nu får det vara köpstopp ett tag framöver. Ha en fortsatt trevlig helg alla!

torsdag 26 september 2013

Lampfot Tokyo

Hittade den här idag och det är ett omgjort krus av serien Tokyo av  Mari Simmulson för Upsala-Ekeby som någon har gjort om till lampfot. Jag tror den kommer bli fin i fönstret, jag ska bara hitta en snygg lampskärm till den.


tisdag 17 september 2013

70-tal

Det har inte funnits mycket tid till fyndjakt de senaste veckorna utan sista terminen på universitetet kräver sin tid. Idag däremot kom jag hem tidigt och besökte Erikshjälpen en sväng. Måste säga att de sätter dyra priser ibland men idag tyckte jag ändå att mitt köp var överkomligt.



Jag köpte 6st tallrikar av märket Gefle, Agneta i superbra skick ( de behöver bara diskas). Fick betala en 50 lapp för alla 6st. Jag tycker det var ett ok pris ändå. Tycker de är så fina!


lördag 7 september 2013

Röd

Vad ska man säga ibland har man tur, hittade en till kuben igår. Den ska jag använda som sänglampa.


Återbruk är så himla bra. Det är billigt, miljövänligt och man bidrar ibland till välgörenhet. Man får  även möjlighet att vara unik och ha sin egen stil. 

Min kusin sa detta igår " Det som är så himla kul med loppis är att man kan hitta unika saker som inte alla har."

Kloka ord.



torsdag 5 september 2013

Fix


Jag har inhandlat en ny klocka. Det är en budget variant av en Daniel Wellington klocka ( alltså min är fejk, men det går lika bra det.) och kostar bara en fjärdedel av priset. Mycket nöjd och glad.
Jag har även satt upp den stora keramiktavlan på väggen. Den är väldigt tung så jag satte upp två krokar att hänga den på för säkerhets skull. Den stora pippin pryder nu sin plats.




Gungstolen har även fått ett mjukt fårskinn (såklart fejk) så att man inte fryser om rumpan när man sitter i den. Mycket mysigt! Längtar redan efter mörka höstkvällar när man kan mysa ner sig i den med en filt och  en varm kopp te.