onsdag 26 februari 2014

Fina saker

När man är hemma och är förkyld så händer det inte mycket. Trots förkylning gick jag och fotograferade lite saker som betyder extra mycket i hemmet. Det så kallade arvegods som man ibland får. Jag har några saker från min farfar och några från mormor. Jag tänkte ni skulle få se två av de sakerna som jag har ärvt.


Den första saken är en fanett- pall i bra skick som jag använder i köket.


Den andra saken är en svart string piedestal som står i vardagsrummet. Båda är speciella saker som ligger lite varmare om hjärtat.

tisdag 25 februari 2014

Tisdag

Jaha, nu har man gått och blivit förkyld. Värk i kroppen, ont i bröstet, snuvig näsa och feber. Blir nog ingen fyndrunda denna vecka om jag inte piggnar till. Blir istället att stanna hemma och ligga i sängen/soffan. Vilken tur att man har lite läsning och fin inredning att titta på.



söndag 23 februari 2014

En pinnstol

Tycker denna helg har varit riktigt toppen, äntligen är våren påväg! Jag har även hunnit med att förändra lite i hemmet. Jag hittade en nesto pinnstol i en second hand affär, den blev en fin extra stol i köket. Jag köpte även en lp- skiva och en bok på samma ställe. Sammanlagda summan blev 115kr, nöjd med mina köp.


lördag 15 februari 2014

"Ny" lampa i hallen



Igår var en ganska lugn dag som tillbringades hemma med både städ och annat småfix. Jag hann med en tur iallafall och kom hem med en tung lampa i glas. Jag har länge funderat på att byta ut den gamla för en med bättre sken och igår hittade jag en. Jag köpte även en matta på netto och den passade så bra i hallen som nu har fått sig ett litet lyft  med ny matta och lampa. Jag blev helnöjd. 

söndag 9 februari 2014

En bra lördag

 Igår var vi ute på en shoppingdag i storstaden och hälsade även på vänner och fikade semlor. Vad inhandlades? Jo, det fanns inte så mycket som jag kände för att köpa ( vissa saker var väldigt dyra, tyvärr.) men det blev en gardinkappa och en bok för 27kr sammanlagt . Gardinkappan är i ett finfint skick och har nog aldrig varit använd. Den blev superfin i köket och matchar kökslampan också. Boken kunde jag inte låta bli att inhandla och den är tryckt 1968 och den heter Kalles Klätterträd. Jag har bara sett den tecknade serien och visste inte att det fanns en bok. Kul! En bra lördag var det helt enkelt.




söndag 2 februari 2014

En golvvas

Igår anslöt en felfri golvvas till samlingen. Det är den näst längst till höger som jag hittade på röda korset till priset av 50kr.