lördag 26 april 2014

Tyg Saini Salonens Ekerö och andra godbitar


Sol, vår, ledig från jobbet och en massa fynd kan sammanfatta gårdagen. Jag spenderade sammanlagt 220kr på alltihop på bilden nedan och dyrast var mattallrikarna, 7st 100kr. De är från Gefle och heter Ylva. ( precis som min mamma, vilket är lite roligt.) Sen blev det även en lp-skiva och en stor blå duk. 




Men dagens fynd var nog även två st gardinlängder i absoluta toppskick av Saini Salonens, Ekerö för 75kr.
Mitt hjärta tog ett skutt när jag såg dem, de är ju så snygga! Jag har lite dålig koll på tyger så jag köpte för att jag tyckte om dem. 


Måste även få visa snyggaste servettstället nånsin. Ynka 5kr betalade jag för det och det är märkt Karl Holmberg, Götene. Det var längesen jag hittade så mycket fint!



söndag 20 april 2014

Vår

Idag kände jag för att vara extra vårfin med blommig tröja och snygghalsbandet. Härligt att solen äntligen visar sina strålar, det var på tiden. 


fredag 18 april 2014

Nu börjar jag samla...

Jag har ett tag nu funderat på att byta taklampa i vardagsrummet och jag har alltid önskat mig en bumlinglampa. Tyvärr så är de ganska dyra, iallafall för mig. Nu har jag börjat spara och förhoppningsvis går det ganska fort så jag får min drömlampa. Fortsättning följer.....

torsdag 17 april 2014

Fåglar

Min första Ninnie-keramiktavla hittade jag idag. Det var en med fina fåglar på och den ska nog få ta plats i köket.

söndag 13 april 2014

Fynd i veckan

Jag har glömt att visa vad jag har köpt i veckan. Det bästa fyndet är tavlan som jag har byt ram på eftersom att den gamla tyvärr var ganska gammal och sliten. Jag är väldigt förtjust i litografier och det har blivit ett antal här hemma nu i ettan. Snart är det nog dags att flytta till en större lägenhet så att jag får rum med alla mina fynd framöver. Jag måste även berätta om våran ( sambon och jag skulle ut på en mysdag) tripp till stadsmissionen. Det var ingen rolig upplevelse kan jag säga mest jobbig och irriterande. Det var så mycket folk så man fick tränga sig fram bland hyllorna och roffa åt sig sakerna på hyllorna. Jag säger bara nej tack, aldrig mer! Ska man gå på fynd runda så ska det vara en mysig upplevelse och inte ett kaos. Är det värt liksom att trängas bara för att få chans att göra världens klipp?

Här är iallafall mina fynd som köptes i veckan.





tisdag 8 april 2014

Grön retro


Nu har stringhyllan fyllts på med en sak som min moster köpte på en lokal loppis för 8kr, en grön retro väckarklocka. Min moster tyckte inte den var bra så jag fick ta över den, vilket jag såklart inte tackade nej till. Grönt är som sagt skönt!









måndag 7 april 2014

Att bara vara hemma

Det är svårt att bara vara hemma och inte göra någonting. Jag är för tillfället superförkyld och kan därför inte göra så mycket, varken hemma eller på jobbet. Sängen och soffan har fått bli mina kumpaner. Det är tur att alla fina retrosaker finns så att jag har något att titta på och drömma efter. Nu har jag även klurat på en sak som ska få plats i stringhyllan och den kommer visas längre fram här på bloggen, såklart är den retro.


söndag 6 april 2014

Stringhylla

Tänkte visa er hur min stringhylla ser ut uppsatt. Jag tycker att den blev superfin i sitt hörn bakom gungstolen. Nu fattas bara att fylla den med någon härlig retrofärgklick, men med vad vet jag inte.



 Jag har även skickat efter ett par sandaler till sommaren och det fick bli ett par kavat. De är hur sköna som helst! Kan verkligen rekommendera dessa, de är super. Nu blir det att krypa ner under täcket med en kopp varm te och hoppas på att förkylningen ger med sig.