lördag 11 januari 2014

Fynd


I tisdags var det inte tänkt att jag skulle åka på fyndjakt men på något lustigt sätt blev det så ändå. Jag fick ett infall när jag åkte hem från simhallen att "nej, jag ska nog ta och kolla en sväng iallafall." Till min stora förvåning så fanns det några saker kvar som för mig är fynd, trots att de hade haft öppet i tre timmar innan jag klev in genom dörren. Det första jag hittade var en tvåringad festivo för 50kr (vet inte om det är ett fynd men jag tänkte att den var fin så jag köper den.) När jag sedan kom till möbelavdelningen så såg jag något bekant och det var en Nesto gungstol modell Bohem. Jag fick beslutsångest och visste inte om jag skulle köpa den eller inte. Till slut bestämde jag mig för att inte göra det, av anledningen att jag redan innan hade en gungstol. Jag åkte hem och hade världens ångest att jag inte hade köpt gungstolen i så bra skick. (300kr,gick den på, dyrt eller inte?) Min sambo var inte sen med att säga att vi åker tillbaka och tittar på den och den fick sedan följa med hem, LYCKA! Den är ju så snygg! Min andra gungstol fick snällt flytta på sig för den nya. Jag köpte även några äggkoppar märkt W.Germany i en härlig orangegul färg och en liten plast låda som jag inte bestämt vad jag ska använda till än.


2 kommentarer:

  1. Festivo-ljusstakar står på min önskelista! :-) Har sett några i mors skåp, som jag ska tipsa henne om att ge mig i födelsedagspresent! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas att du får dem i födelsedagspresent, de är ju så fina. Detta var den första äkta Festivo som jag har. De två andra är fejk men fina ändå så de får bilda en liten grupp iallafall. :)

      Radera