torsdag 27 juni 2013

Fix i hemmet.

Mina dagar har varit ganska stillsamma under snart en veckas tid. Jag har varit en klant och gjort mig illa höften så att man knappt har kunnat röra sig, detta har begränsat fyndjakten. Däremot har det blivit mer tid till att fixa och feja hemma. Min nyblivna sambo har kommit med diverse saker som har fått sig en plats i det gemensamma hemmet. Bland annat lite konst som placerades i hörnan bakom gungstolen.


Det har även blivit omplantering av alla palm-krukväxter. Jag upptäckte till min stora fasa att de hade angripits av småflugor ( inte många men ändå!!). Palmerna fick en vattendusch, ny jord och sedan en dusch med såpvatten och nu verkar de åter trivas. Har även preparerat de andra icke-palmerkrukväxterna med såpvatten trots bristen på småflugor, bäst att ta det säkra före det osäkra. Tyvärr var jag tvungen att byta ut mina retro krukor mot dessa som syns på bilden eftersom att de gamla blev för små. Sommarens loppis rundor har get mig ett nytt mål: Blomkrukor.


Det har även varit fint svenskt sommarväder och då åkte stövlarna på och som de har väntat på att få komma ut i regnvädret och plaska i vattenpölarna. "Det finns inte dåligt väder bara dåliga kläder"- ibland undrar man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar